Jste profesionální kuchař/ka, nebojíte se výzev a toužíte po titulu vítěze Hell’s Kitchen Česko s třešničkou na dortu 2,5 milionu korun? V tom případě hledáme právě vás!
Jste profesionální kuchař/ka, nebojíte se výzev a toužíte po titulu vítěze Hell’s Kitchen Česko s třešničkou na dortu 2,5 milionu korun? V tom případě hledáme právě vás!
Vánoce, čas radosti, očekávání a sdílení s těmi nejbližšími, se rychle blíží. Období, kdy se naše domovy plní smíchem, teplem rodinných setkání a vzrušením z rozbalování dárků.
Více než 60 let monitorujeme požadavky hotelových hostů na kvalitu spaní.
Vážení hoteliéři, zveme vás na 14. ročník veletrhu FOR GASTRO&HOTEL, který se koná od 21. do 23. listopadu 2024 na výstavišti PVA EXPO PRAHA.
Přijměte naše srdečné pozvání na prezentaci nového učebního programu a učebnice pro stolničení s názvem „Jak se dělá gastronomie“!
Haly výstaviště PVA EXPO PRAHA se v listopadu promění v dějiště hned několika zajímavých gastronomických akcí, které potěší profesionály z odvětví HoReCa, ale také studenty gastro oborů nebo milovníky dobrého jídla, pití či sladkostí.