PROGRAM ODBORNÉ KONFERENCE
11.00–11.30 Gastro – organismus
Miroslav Kubec a Tomáš Popp,
Asociace kuchařů a cukrářů ČR
11.30–12.00 Trend, co se nezastaví
Jakub Lunter, New Originals
12.00–12.30 Inspirace, která nejen prodává
12.30–13.00 Aby pekaři přežili, musí investovat
do lidí a moderních technologií
Bohuslav Hlavatý, Svaz pekařů
a cukrářů ČR
13.00–13.45 Jak dostat víc hostů díky chytrému
online marketingu
Vladimír Wünsch, Inago Digital
13.45–14.15 Od failu k úspěchu: praxí osvědčené
principy fungujícího gastropodniku, 1 část
Vladimír Tůma, Gastkom
14.15–14.45 Kvalita kávy ve vašem podniku –
malý detail, velký rozdíl
Kristián Kříž, Specialty Coffee Association
Czech Republic
14.15–15.15 Od failu k úspěchu: praxí osvědčené
principy fungujícího gastropodniku, 2 část
Vladimír Tůma, Gastkom
15.15–15.45 Gastro 4.0: Když technologie šetří
čas, lidi i peníze
Matěj Hajský, Dotykačka ČR
15.45–16.30 Čaj 2.0 – nový hráč v menu
Jiří Boháč, Česká barmanská asociace