KONFERENCE GASTRO SWEET FEST

KONFERENCE

11.00–11.30 Gastro – organismus
Miroslav Kubec a Tomáš Popp,
Asociace kuchařů a cukrářů ČR

11.30–12.00 Trend, co se nezastaví
Jakub Lunter, New Originals

12.00–12.30 Inspirace, která nejen prodává

12.30–13.00 Aby pekaři přežili, musí investovat
do lidí a moderních technologií

Bohuslav Hlavatý, Svaz pekařů
a cukrářů ČR

13.00–13.45 Jak dostat víc hostů díky chytrému
online marketingu

Vladimír Wünsch, Inago Digital

13.45–14.15 Od failu k úspěchu: praxí osvědčené
principy fungujícího gastropodniku, 1 část

Vladimír Tůma, Gastkom

14.15–14.45 Kvalita kávy ve vašem podniku –
malý detail, velký rozdíl

Kristián Kříž, Specialty Coffee Association
Czech Republic

14.15–15.15 Od failu k úspěchu: praxí osvědčené
principy fungujícího gastropodniku, 2 část

Vladimír Tůma, Gastkom

15.15–15.45 Gastro 4.0: Když technologie šetří
čas, lidi i peníze

Matěj Hajský, Dotykačka ČR

15.45–16.30 Čaj 2.0 – nový hráč v menu
Jiří Boháč, Česká barmanská asociace